Quines nominacions us portem avui?

Avui diumenge us portem la tercera entrega de les nominacions als Premis Ciutat de Sant Cugat. Després de presentar-vos als Bastoners, Lluís Calvo, la Unió Ciclista de Sant Cugat i Marta Martí, avui és el torn d’en Joan Hidalgo i la Montse Moral. Recordem que, si encara no teniu la vostra entrada, podeu aconseguir-la a l’Oficina de Turisme del poble, i totalment gratis!

La Montse Moral és la coordinadora del Banc Farmacèutic a Sant Cugat. Ja fa 9 anys que s’encarrega d’una recollida de medicaments amb farmàcies del poble de forma solidària. El Banc Farmacèutic és una organització sense ànim de lucre que lluita perquè cap persona es quedi sense medicaments. La tasca representativa del Banc i l’organització dels seus voluntaris fan que la Montse sigui una de les candidates als Premis d’enguany.

unnamed (3).jpg

El cas d’en Joan Hidalgo és una història de superació. El jove pateix una malaltia degenerativa que li provoca una pèrdua progressiva de la coordinació de les extremitats, ulls i creixent possibilitat d’infeccions. Tot i patir Atàxia Teliangèctasi, en Joan construeix robots amb materials reciclats amb l’ajuda del seu pare. Realitza tallers a nens i nenes per conscienciar-los sobre el medi ambient.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s